maandag 30 mei 2016

Wedstrijd zoet EGHV 27-05-16 Hertenkamp

Afgelopen vrijdag heb ik aan mijn eerste wedstrijd van het seizoen mee gedaan, die georganiseerd werd door de EGHV Goes. Het was echt heerlijk weer en alle voorbereidingen had ik de avond er voor al gedaan dus na het werk kon ik nog even ontspannen voor ik naar het hertenkamp zou gaan wat bij mij maar paar straten verderop ligt. Ik was een half uur van te voren al vertrokken met het idee dat het nog niet zo druk zou zijn, maar niks was minder waar. Bij aankomst zat de hele waterkant al vol met clubleden en het bleek met 35 man volle bak te zijn.


maandag 23 mei 2016

Voorn op de pen.

Ondanks het weer wat ze afgaven had ik gisteren avond toch maar wat kattenbrokken op de week gezet met de gedachten dat het vast wel weer mee ging vallen. En dat deed het gelukkig ook toen ik vanochtend op tijd mn rondje op het eiland ging doen om voor te voeren. Ik werd verrast met wat ik zag toen ik aankwam, er lag een flinke schildpad die even hallo kwam zeggen aan de oppervlakte. Helaas was ik niet snel genoeg met een foto maken want voor ik zo ver was dook hij alweer onder. Na 7 mooie stekjes gevoerd te hebben die ik eerder deze week al gemaakt had tussen het omhoog schietende riet ben ik weer naar huis gegaan om mn spullen klaar te zetten. 


zaterdag 7 mei 2016

Totaal in eigen wereld.

Het was weer eens tijd om een dagje te gaan pennen aan het zuiderdiep, en door het goeie weer beloofde het een mooie visdag te gaan worden. Hans er ik waren al op tijd op pad en arriveerde rond kwart voor acht op plaats van bestemming. Bij aankomst werden we getrakteerd op een waar spektakel van grote plonzen, bewegend riet en grote staarten boven water. Het was duidelijk dat de paai in volle gang was, en bij ons sloeg de angst toch wel beetje toe dat de karpers meer oog voor elkaar zouden hebben als voor het aas.