donderdag 15 december 2016

OHK Jaaroverzicht 2016

Voor je het weet is er weer een jaar voorbij, maar afgelopen jaar is voor mij echt een fantastisch mooi vis jaar geweest op zowel statisch gebied maar ook struinend met de pen. Er zijn veel mooie vissen op de mat beland en ik ben op veel hele mooie locaties geweest.

In dit filmpje heb ik een jaar compilatie gemaakt van de mooiste foto's van afgelopen jaar (helaas niet alles op foto vast kunnen leggen maar heb toch een zo compleet mogelijk overzicht proberen te maken).

Dus sit back and enjoy, en vergeet je niet te abonneren op de OHK youtube kanaal.


6 opmerkingen:

 1. Top, dat je ook bent gaan bloggen en dit al dik een jaar vol houdt met leuke verhalen en mooie plaatjes. Men gaat steeds vaker over naar fb, maar dat mist totale diepgang, een plaatje en een zinnetje zonder enige context. De beleving spat van je overzicht af. Genietze in 2017!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel erg bedankt voor dit leuke bericht FER.. Dit soort dingen zijn absoluut motivatie om met mn blog bezig te zijn en waarom ik dit doe. Aankomend jaar zal er weer regelmatig geblogd worden en ook wat meer filmpjes gemaakt worden.. Ik wens jou het zelfde voor 2017 :D!!

   Verwijderen
 2. Heel leuk filmpje Kerel. Mooi jaar gehad (met topper Hans).
  Succes weer in 2017 en blijven bloggen hé ;-)

  Groeten, Michael

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx Michael, leuk om dat te horen van een ervaren "filmmaker" :D.. Uiteraard zal er in 2017 gewoon geblogd worden en kijk er al weer naar uit.

   Verwijderen
 3. Mooi filmpje! En lekker blijven bloggen en genieten hè! Succes in 2017!

  Groet,

  Koen

  BeantwoordenVerwijderen